RIAWeb

Ria Couvreur

Ria is perfectionist van natuur en zorgt vooral voor de praktische kant van de zaak. Zij is de perfecte tegenpool van de “creatieve” Frank. Zij draagt zorg voor je haren, de juiste kleuring, het gebruik van de juiste producten, behandelingen en toestellen. Zij zorgt voor de ontvangst, het aansturen van het team, de nodige onderzoeken, de opleidingen van het personeel enzomeer.

Naast het kapsalon is zij ook heel sociaal geëngageerd, ze gaat graag uit eten en een wandeling aan de zee met haar hond is nooit teveel. Zij is geboeid door kleuren en als kleurconsulente kan ze jou ook extra advies geven over je kledij, een passende bril en meer.

Frank Couvreur

Frank is een eigenzinnige, creatieveling die niet enkel je haar knipt, maar vooral ook luistert naar je haar en wie je bent. Zijn knipstijl heeft hij in de loop der jaren op een totaal eigen manier ontwikkeld. Hij is dan ook binnen het team de enige die jouw haren knipt. Op die manier blijft de kwaliteit van de Friank-experience gewaarborgd. Voor Frank is elke knipbeurt opnieuw een uitdaging om er een kunstwerk van te maken.

Hij neemt alle tijd om te luisteren naar je wensen en om in overleg je haren een nieuwe vorm te geven. Wens je je stijl te veranderen, maak dan zeker een afspraak en laat Frank gewoon doen. Je ziet er gegarandeerd anders uit! Vanuit je nieuwe look zal je ook anders overkomen op de mensen en op die manier is haar knippen voor Frank ook een beetje coachen op je levenspad. Een passie die hij buiten de zaak samen met zijn partner deelt.
frankWeb