Cutting & Styling

Bekijk ook onze prijzen

In de loop der jaren heeft Frank een heel eigen stijl in knippen ontwikkeld. Hij is technische heel begaafd in het knippen, maar volgt vooral zijn gevoel terwijl hij luistert naar jou en je lichaam. Frank laat als het ware de schaar zelf knippen.

Friank0197

Als een kunstenaar die heel goed kan schilderen (wat hij ook doet) beheerst hij alle technieken van waaruit hij telkens opnieuw een kunstwerk op jouw maat creëert.

Haar kleuren is vooral een technische zaak. Je haar moet gezond blijven, niet elk haar kan op dezelfde manier behandeld worden, niet elk product heeft hetzelfde eindresultaat bij iedereen. Als Ria je haar kleurt, mag je zeker zijn van het resultaat! Je krijgt bovendien heel wat advies voor een perfecte nazorg van je kleuring thuis.

FRIANK (384)

Mocht je een slechte ervaring gehad hebben bij een concullega, kom gerust advies vragen wat de mogelijkheden zijn om je haar opnieuw naar jouw wens te kleuren en/of te knippen.

Loréal | Kerastase | Purology

Awesome subtitle about spa

De producten die wij gebruiken komen uit de PRO-lijn van Loréal. Wij gebruiken de beste producten en vernieuwen constant ons gamma om jou steeds het allerbeste te kunnen aanbieden. Vele van onze producten zijn ook ter plaatse te koop voor nazorg thuis.

FRIANK (352)

Elk product geeft maar zijn optimaal resultaat als het ook op een professionele manier gebruikt wordt. Gans ons team wordt dan ook door de beste professionals permanent opgeleid en bijgeschoold.

Hoofdverzorging | Massage

Pure verwennerij

H

Ons kapsalon is voorzien van een speciale Shiatsu Massage Wastafel. Elke haarwasbeurt wordt hierdoor een unieke ervaring. Wij nemen dan ook ruim de tijd om jou te verwennen tijdens de wasbeurt.

H

Pricing Table

Here you can see what we have to offer and what you'll pay for that

Onze prijslijst volgt binnenkort

Service For Him For Her
Donec suscipit vehicula turpis sed lutpat 35€ 55€
Quisque vitae quam neque. 32€ 42€
Morbi cilisis placerat dapibus. 44€ 31€
Etiam ultrices nulla ed leo malesuada 48€ 34€
Commodo bibendum orci vi verra ; 22€ 33€
alesua commodo malesuada commodo 16€ 7€